BP’de Maximum fırsat!

Kampanya Koşulları:
1 Ocak – 14 Şubat 2019 tarihleri arasında Maximum Kart sahibi müşterilerin, Maximum anlaşmalı BP akaryakıt istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 125 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişlerine yine Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak akaryakıt/otogaz harcamalarında kullanılmak üzere 25 TL MaxiPuan yüklenecektir. Kampanya katılımını Maximum Mobil’den gerçekleştiren müşterilere Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak akaryakıt/otogaz harcamalarında kullanılmak üzere 30 TL MaxiPuan yüklenecektir. MaxiPuan’lar 19 Şubat 2019 tarihinde yüklenecek olup, son kullanma tarihi 4 Mart 2019’dur. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek olup en fazla 30 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.

30 TL MaxiPuan kazanabilmek için katılımın Maximum Mobil üzerinden gerçekleşmesi gerekmektedir. Maximum Kart sahipleri, Maximum Mobil veya maximum.com.tr kampanya sayfasına girip kayıt olabilir ya da “BP” yazıp boşluk bırakarak kartların son 6 hanesini yazarak 4402 ‘ye SMS ile gönderebilir. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.

Maximiles, MercedesCard ve Bankamatik Kartları kampanyaya dahil olup Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. BP Hediye Çeki ve Turkcell Flex kartlarını kullananlar ve BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanya kapsamında işlemlerin Maximum üye işyeri BP istasyonlarındaki Maximum anlaşmalı İş Bankası POS cihazları üzerinden yapılması gerekmektedir.

Detaylı bilgi Maximum Mobil, www.maximum.com.tr ve www.bp.com.tr ‘de.

Size en yakın Has Petrol istasyonunu bulun.

Geniş ürün ve hizmet yelpazemiz ile siz değerli misafirlerimizi en yakın istasyonumuza bekliyoruz.